miércoles, 30 de mayo de 2007

Inventari del Patrimoni construït al Parc Natural del Montseny

Si anteriorment va ser la diputació de Barcelona, aquesta vegada a estat el departament de política territorial de la generalitat de Catalunya qui a publicat de nou l’inventarií del patrimoni construït del parc natural del Montseny a Internet.

Els habitants de la muntanya estem sentin reiteradament la nostra privacitat o la nostra intimitat constantment violada sense cap tipus de respecta per part de la administració a traves de la publicació de l’esmenta’t inventari ..

Ens sembla molt bé que la diputació si així ho desitja, publiqui el seu inventari de propietats al parc, però el que no ens fa cap gracia es veure casa nostra penjades a Internet amb totes les dades que poden atraure enemics de l’o aliè: Localització amb vehicle amb coordenades GPS, elements de valor que es troben a la façana , l’estil de vehicle amb el que tenen que arribar a les masies , la foto de les nostres façanes, ocupació de la vivenda (permanent , vivenda habitual o esporàdica, etc...

La diputació de Barcelona s'oblida constantment que en aquest parc Natural vivim persones i moltes d’elles son o som propietaris de les nostres vivendes. Les faltes de respecte y la disposició de les nostres propietats per part de la administració i sense previ avis es reiterada i comencem a estar molt cansats.

No hay comentarios: